U&Me Hotel Umeå | New hotel culture

Överst på sidan

Innehåll

U&Me - En ny hotellkultur, made in Umeå

Om Hotellet

U&Me Hotel är ett nytänkande och gränslöst hotell där du som gäst är med och skapar din vistelse; om du vill ha mycket eller lite, krydda med mervärden och upplevelser eller ta del av inspiration och tips från de som kan Umeå. Här bor du kompakt eller rymligt, spartanskt eller lyxigt, på låg eller hög höjd på våning 6-13 i Väven. Vi har 162 rum i storlekarna S, M, L och XL. Sängarna är vända ut mot fönstret med utsikt över staden och/eller älven.

U&Me Hotel har ingen traditionell reception. Hos oss checkar du in själv, enkelt och snabbt i våra incheckningsdiskar (precis som på flyget), mitt på vårt och Vävens inomhustorg. Torget är också din lobby med restaurang, café, bageri och delikatessbutik med personal på plats en stor del av dygnets timmar. På Kulturbageriet på torget äter du också din frukost.

U&Me's läge mitt i Väven gör att du bor mitt i Umeås nya kulturarena vid älven. Hos oss ska alla känna sig välkomna, kunna bo och uppleva staden - oavsett resans syfte eller plånbokens storlek. Även det är en viktig del av en ny hotellkultur. Åldersgräns: 18år.
 
Välkommen till U&Me. New hotel Culture - made by U.
 

 

  • U&Me Hotel Umeå
  • U&Me Hotel Umeå coridoor

add on experiences & enhance your stay

På U&Me kan du vara med och skapa din egen vistelse genom att krydda den med erbjudanden, upplevelser och evenemang. Vi har kort och gott kallat det för "Add-ons". Du kan filtrera listan utifrån tre olika kategorier, affärserbjudanden, säsongserbjudanden och tips på saker att göra i stan från dom som verkligen kan sitt Umeå. Enjoy!

Discover us and share #umehotel

Keeping up with the latest!

Sign up for our newsletter now

Sidfot

Adress & Telefon