Boka rum

till
Mer
Gör en gruppbokning

Innehåll

U&Gym

U&Me’s gym ligger på plan 5 i Väven. Här har du som gäst tillgång till det mesta du behöver. Vi har velat skapa ett kreativt och funktionellt gym. Crosstrainer och cykel för cardio: Fria vikter, medicinbollar, TRX-band, DAP mm för styrketräning samt plats för stretch och rörlighetsträning.

Om du vill springa rekommenderar vi strandpromenaden och frisk luft. Alldeles nedanför U&Me finns Hälsans stig. En 10 km löp/promenadväg med km markeringar utsatt hela vägen. Tips på mer upplevelser där du kan få upp pulsen finner du på våra ”Add-ons”.

Ta hissen till plan 5. Med din rumsnyckel kan du öppna dörren.
Kör hårt!

SmartnessStay tuned and take advantage of our offers

Håll koll och ta del av våra specialerbjudanden för semestertider och specialarrangemang. Många av våra erbjudanden är specialpaket som endast kan bokas direkt via oss. Enjoy!

Discover Umeå & enhance your stay

Förhöj upplevelsen under din vistelse hos oss. Här har vi listat några av våra bästa tips på upplevelser och evenemang i Umeå med omnejd. Du filtrerar enkelt listan med avståndsangivelserna: Seconds away – i samma hus som hotellet, A few minutes away – inom Umeå centrum, Minutes away – en kort resa med bil, buss eller cykel.