Innehåll

U&Gym

U&Me’s gym ligger på plan 5 i Väven. Här har du som gäst tillgång till det mesta du behöver. Vi har velat skapa ett kreativt och funktionellt gym. Crosstrainer och cykel för cardio: Fria vikter, medicinbollar, TRX-band, DAP mm för styrketräning samt plats för stretch och rörlighetsträning.

Om du vill springa rekommenderar vi strandpromenaden och frisk luft. Alldeles nedanför U&Me finns Hälsans stig. En 10 km löp/promenadväg med km markeringar utsatt hela vägen. Tips på mer upplevelser där du kan få upp pulsen finner du på våra ”Add-ons”.

Ta hissen till plan 5. Med din rumsnyckel kan du öppna dörren.
Kör hårt!

add on experiences & enhance your stay

Skapa din egen vistelse hos U&Me genom att addera handplockade tips av erbjudanden, upplevelser och evenemang på nära avstånd. Vi kallar det ”Add-ons” och du filtrerar enkelt listan med avståndsangivelserna; Seconds aways – i samma hus som hotellet, Few minutes away – inom Umeå centrum, Minutes away – en kort trip med bil/buss eller cykel. Enjoy!

SmartnessStay tuned and take advantage of our offers

Håll koll och ta del av våra specialerbjudanden för semestertider och specialarrangemang. Många av våra erbjudanden är specialpaket som endast kan bokas direkt via oss. Enjoy!

Discover us and share #umehotel