Innehåll

U&Väven – bo mitt i Umeås kulturarena

Väven är Umeås nya kulturarena – ett helt kvarter med kulturverksamheter och upplevelser som interagerar. Visionen var att skapa Norra Skandinaviens ledande plats för möten, upplevelser och kultur.

Som gäst på U&Me hotel bor du mitt i Väven med utgångspunkt i kontinentala inomhustorget som inhyser bibliotek, teater, restauranger, caféer, bio, utställningar, mötesplatser, musik, konferens, kongress och mycket annat. Inomhustorget är din lobby och Väven en del av din hotellupplevelse.

Väven invigdes i etapper under 2014 – samma år som Umeå var Europas Kulturhuvudstad.

Vi hoppas du kommer gilla att vara en del av Väven och att skapa en helt ny hotellkultur.

add on experiences & enhance your stay

Skapa din egen vistelse hos U&Me genom att addera handplockade tips av erbjudanden, upplevelser och evenemang på nära avstånd. Vi kallar det ”Add-ons” och du filtrerar enkelt listan med avståndsangivelserna; Seconds aways – i samma hus som hotellet, Few minutes away – inom Umeå centrum, Minutes away – en kort trip med bil/buss eller cykel. Enjoy!

SmartnessStay tuned and take advantage of our offers

Håll koll och ta del av våra specialerbjudanden för semestertider och specialarrangemang. Många av våra erbjudanden är specialpaket som endast kan bokas direkt via oss. Enjoy!

Discover us and share #umehotel