Boka rum

till
Mer
Gör en gruppbokning

Innehåll

U&Meetings – konferens, event och utbildning i huset

P5 är vår innovativa konferensvåning designad för möten, utbildningar och event som finns på våning 5 i samma byggnad som U&Me hotel. Här finns plats för upp till 200 sittande och kan med fördel kombineras med stora scenen på våning 1 för att arrangera kongresser på upp till 500 personer.

Med ett antal kreativa mötes- och utbildningsrum, utställnings- och mässytor, restaurang och en terrass med fantastisk utsikt över Umeåälven, är P5 något alldeles extra ordninärt något i mötesstaden Umeå. Som gäst på U&Me behöver du bara ta hissen ner för att komma till P5. Smart & effektivt.

Har du frågor eller vill göra en bokningsförfrågan, kontakta oss här.

SmartnessStay tuned and take advantage of our offers

Håll koll och ta del av våra specialerbjudanden för semestertider och specialarrangemang. Många av våra erbjudanden är specialpaket som endast kan bokas direkt via oss. Enjoy!

Discover Umeå & enhance your stay

Förhöj upplevelsen under din vistelse hos oss. Här har vi listat några av våra bästa tips på upplevelser och evenemang i Umeå med omnejd. Du filtrerar enkelt listan med avståndsangivelserna: Seconds away – i samma hus som hotellet, A few minutes away – inom Umeå centrum, Minutes away – en kort resa med bil, buss eller cykel.