U&Me Hotel Umeå | New hotel culture

Överst på sidan

Innehåll

U&Väven - bo mitt i Umeås kulturarena

Väven är Umeås nya kulturarena - ett helt kvarter av kulturverksamheter och upplevelser som interagerar. Visionen är att skapa Norra Skandinaviens ledande plats för möten, upplevelser och kultur. Som gäst på U&Me bor du mitt i Väven med bibliotek, teater, restauranger, film, caféer, utställningar, mötesplatser, musik, konferens, kongress och mycket annat i din upplevelse. Inomhustorget är din lobby och Väven en del av din hotellupplevelse.

Väven invigs i etapper under 2014 – året då Umeå är Europas Kulturhuvudstad. Den första delen med Stora Hotellet, Torget, Gotthards Krog, Kulturbageriet och DUÅ invigdes 1 mars. U&Me Hotel öppnar som etapp 2. I november följer etapp 3 med bibliotek, filmsalar, kvinnohistoriskt museum, konstutställningar, teater mm och slutligen inpå det nya året etapp 4, Våning 5 - en helt ny utbildnings- och konferensvåning.

Vi hoppas du kommer gilla att vara en del av Väven och att skapa en helt ny hotellkultur.

Läs mer om Väven här.

  • U&Me Hotel

add on experiences & enhance your stay

På U&Me kan du vara med och skapa din egen vistelse genom att krydda den med erbjudanden, upplevelser och evenemang. Vi har kort och gott kallat det för "Add-ons". Du kan filtrera listan utifrån tre olika kategorier, affärserbjudanden, säsongserbjudanden och tips på saker att göra i stan från dom som verkligen kan sitt Umeå. Enjoy!

Discover us and share #umehotel

Keeping up with the latest!

Sign up for our newsletter now

Sidfot

Adress & Telefon