U&Me Hotel Umeå | New hotel culture

Överst på sidan

Innehåll

funkar det

1

Du utformar, bokar och betalar själv din vistelse här på hemsidan. Du kan enkelt addera saker och upplevelser till din rumsbokning. Läs mer under ADD-ONS . Här finns även tips på en rad evenemang under din Umeåvisit. När du har bokat skickar vi din bekräftelse samt bokningskod via mail.

2

Du hittar hotellet i stadens nya kulturarena Väven på Storgatan 46. U&Me har ingen traditionell reception, utan du checkar in själv, enkelt och snabbt i våra incheckningsdiskar på inomhustorget vid Väven. Skriv in din bokningskod och följ instruktionerna så får du rumsnyckel och kvitto. Incheckning från kl. 15.00.

3

Frukost serveras i Kulturbageriet på torget. Läs mer om frukosten och Kulturbageriet här. Upplev, utforska och ha det gott i Väven och Umeå. Vi bidrar och tipsar mer än gärna med dagens och veckans event. Håll utkik på vår hemsida, din TV och runtom i Väven för info och kalendarium.

add on experiences & enhance your stay

På U&Me kan du vara med och skapa din egen vistelse genom att krydda den med erbjudanden, upplevelser och evenemang. Vi har kort och gott kallat det för "Add-ons". Du kan filtrera listan utifrån tre olika kategorier, affärserbjudanden, säsongserbjudanden och tips på saker att göra i stan från dom som verkligen kan sitt Umeå. Enjoy!

Discover us and share #umehotel

Keeping up with the latest!

Sign up for our newsletter now

Sidfot

Adress & Telefon